Pas op voor de Zwitserse KB goudverkopers

9. augustus 2010 door Goud Expert

De laatste tijd worden veel web-seminars (webinars) georganiseerd waarbij men kleine goudbaren van 1, 2.5 en 5 gram goud probeert te verkopen. De organisator hierachter is de Zwitserse KB bank. Wat men er echter niet bij verteld is dat deze goudbaren 35% to 50% boven de actuele goudkoers worden verkocht.

Deze goudbaren worden via het internet maar ook via bijeenkomsten in hotels verkocht (zogenaamde Freedom Events).  Goud is een manier om uw vermogen te beschermen. De populariteit van fysiek goud stijgt de laatste jaren explosief, het is dan ook te verwachten dat onduidelijke organisaties en tussenpersonen hiervan misbruik willen maken. Wij adviseren u altijd om zich goed in de kostenstructuur van ieder goudproduct te verdiepen. De enige zekerheid is fysiek goud in eigen bezit. Vrijwel alle andere producten zijn een papieren contract waarbij u afhankelijk bent van een ander die zijn belofte moet nakomen. In tijden van crisis zijn papieren contracten de eerste die niet nagekomen worden.

Meer hierover op Het Parool en Quotenet

Goudmarkt

Reacties zijn gesloten